Senior Growth Hacker

Solliciteer nu

Senior Growth Hacker

Full-time · Rotterdam

Ben jij de ervaren growth hacker die zowel onze klanten als ons team kan helpen groeien? Ben jij opzoek naar de volgende stap in jouw carrière, maar wil je wel graag blijven leren? En wil je dit alles doen in een agency waarin je werkt met zowel scale-ups als internationale corporates? Dan is deze vacature voor jou!

Naar wie zoeken wij?

Jij hebt inmiddels al zo’n 4-5 jaar ervaring in de wereld van growth hacking, digitale marketing of een andere relevante tak. Hierdoor heb je diepe kennis opgedaan in het beheren en opzetten van kanalen zoals SEA, SEO en social advertising. Over deze kanalen heb je niet alleen inhoudelijke kennis, maar ben je ook in staat om data gedreven strategieën te formuleren en te presenteren.

Jij bent iemand die door anderen geroemd wordt om jouw analytische, communicatieve en creatieve vaardigheden. Verder heb jij een Rotterdamse mentaliteit, oog voor detail en hou je van data. “Assumption is the mother of all f*ck-ups” is niet voor niets een van jouw favoriete film quotes. Daarnaast heb jij een echte growth mindset. Het liefst wil je alles testen, zie je mislukkingen als mogelijkheden om te leren en zet je liefst nu iets live om het later te perfectioneren.  

Dus, wat neem jij mee? 

 • 4-5 jaar ervaring als growth hacker, kanaal specialist, online markeer of een andere relevante positie.

 • Minimaal een afgeronde hbo-bachelor in een relevante richting.
 • Professionele kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Diepe kennis van minimaal 2 van de volgende onderwerpen: SEO, SEA, emailmarketing, copywriting, content marketing, CRO, A/B testen, PR, (social) advertising en/of affiliatie marketing.
 • Je krijgt bonuspunten als je zelf een functionerende code kan schrijven in Python, HTML, JavaScript of dergelijke.
 • Een strategische visie die jij concreet kan maken en goed over kan brengen op onze klanten.
 • Het vermogen om verschillende organisaties, klantreizen en processen gemakkelijk te doorgronden.
 • Ervaring in het beheren van klanten en/of het coachen van collega’s.
 • Tools zoals Google Analytics, Google Tag Manager, Google Data Studio, Google Search Console, Sumo, ActiveCampaign en/of Hotjar kennen geen geheimen voor jou.
 • Een voorliefde voor data, experimentatie en innovatie.
 • Een toegankelijke, georganiseerde en nieuwsgierige persoonlijkheid. 

Wat ga je doen?

Als Senior Growth Hacker ben je verantwoordelijk voor het creëren van groei van onze klanten. Waar je aan sommige klanten mee werkt als specialist, zal je op andere projecten worden ingezet Head of Growth. Dit is een meer sturende rol waarin jij verantwoordelijk bent voor het proces en de resultaten. Jij begrijpt dus ook als geen ander dat het ene bedrijf de andere niet is. Want waar voor de een groei te behalen valt in het opzetten van een nieuw kanaal om de doelgroep beter te bereiken, is het voor een ander weer belangrijk om geautomatiseerde manieren te vinden om hun processen te verbeteren.

Als growth hacker is het jouw kwaliteit om op een holistische manier te kijken naar de volledige klantreis. Je vertaalt zowel kwalitatieve en kwantitatieve data om naar inzichten die jij weer gebruikt om verbeteringen aan te dragen voor de volledige customer journey. Hierbij verlies je het grote plaatje niet uit het oog. Jij weet als geen ander wat ervoor nodig is om een klant echt verder te helpen, en bent in staat ze hierin mee te nemen.

Daarnaast ben jij constant bezig om jezelf en het team verder te helpen. Dit doe je bijvoorbeeld door interne kennis sessies te geven over jouw specialisaties, maar ook door meer junior collega’s te coachen in hun persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt dus ook de tijd om je diepe kennisgebieden te blijven vergroten, maar ook je brede kennis van andere kanalen op pijl te houden.  

Strategie & Consultancy

Digital Marketing

Data & Customer Intelligence

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij RockBoost, een growth hacking agency. Samen met DotControl zijn we één familie van meer dan 60 digitale helden die dagelijks bezig zijn groei in zowel de echte als digitale wereld te realiseren. Wij zijn een groeiende en stabiele organisatie met kantoren in Rotterdam, Heerlen en Willemstad (Curaçao) waar je kan proeven van een echte start-up cultuur.

Jij komt te werken in een internationaal team van 12 nieuwsgierige, enthousiaste en hardwerkende growth hackers. Op dagelijkse basis zal je ook samenwerken in multidisciplinaire teams met verschillende designers, developers en scrum masters voor klanten als 24Kitchen, Olympia en DPG Media. 

Wat krijg je van ons?

Jij krijgt de mogelijkheid te werken om op Champions League niveau te werken voor onze (inter)nationale klanten. Verder hebben we alles even op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk.

 • Een competitief salaris.
 • 25 vrije dagen + gemiddeld 6 verplichte vrije feestdagen.
 • De mogelijkheid om jouw baan af te stemmen op jouw kennis en groeipad.
 • Werken in een divers en internationaal team met gedreven collega’s.
 • Door de uitdaging en variatie is geen dag hetzelfde (beloofd!).
 • Ruimte voor trainingen en cursussen, maar ook de toepassing van deze kennis.
 • De mogelijkheid om jezelf zowel op strategisch, inhoudelijk als coachend vlak verder te ontwikkelen.
 • Gratis drinken en lunches voor als je op kantoor werkt.
 • Een eigen laptop en telefoon.
 • Feestjes, borrels en andere activiteiten (zoals onze game night), georganiseerd door onze eigen partysquad.

Komt dit je bekend voor?

Laat dit profiel een belletje rinkelen? Heb jij een passie voor data & digital? Ben jij ervan overtuigd dat jij de senior growth hacker bent waar we naar opzoek zijn?

Als jij op deze vragen drie keer ja antwoord, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Je kan via deze pagina eenvoudig solliciteren met een CV en motivatiebrief.

Voor vragen of meer informatie kun je contact op nemen met onze HR-manager, Onima Lamping, via +31 (0) 10 714 4646. Tot snel!